Sebagai seorang wanita, kita tidak lari daripada mahu menjadi cantik jelita seperti idola kita. Jika ditanya kepada setiap wanita yang ada di dunia ini, pasti mereka mahu menjadi cantik kerana ia lumrah seorang wanita yang mahu kelihatan cantik dan menarik.

Dengan pelbagai produk kosmetik dan skincare mudah didapati di laman sosial, kini terdapat live streaming jualan produk kosmetik di akaun Facebook Stream Shop bermula 18 Mac sehingga 24 Mac depan.

Untuk pengetahuan anda, Stream Shop membawa jenama kosmetik dan kecantikan yang disyorkan oleh ribuan pengguna selain menjual produk pada harga yang berpatutan, iaitu lebih murah daripada harga pasaran di samping memberi hadiah percuma kepada pelanggan.

Setiap produk akan disiarkan di FB Live Stream Shop dan anda boleh bertanyakan soalan berkaitan produk semasa Fb Live sedang berlangsung.

Antara produk kosmetik yang akan dijual secara ‘live’ minggu depan adalah:

Glam X

Jelita KL

Kamelia Cosmetics

Lanna Cosmetics

Lavue

Nadre

Sexy Curve

Style Seller

Yellow Gorgeous

Jika anda ingin mencuba produk-produk di atas, jangan lupa untuk like Facebook Stream Shop dan tonton live streaming SALE di Stream Shop FB Live pada 18 Mac hingga 24 Mac depan.

Selain itu, anda boleh ikuti Stream Shop di Instagram Stream Shop untuk maklumat lanjut dan tonton Ig Live di link yang disediakan di bahagian info.