Hujung minggu ini kita lihat ramai yang mengambil peluang untuk mendirikan rumahtangga sempena tarikh cantik seperti 8 September 2018 dan 9 September 2018.

Bukan itu saja, laman web popular dalam kalangan wanita, Hermo, turut mengadakan promosi sempena tarikh cantik hari ini (9 September) dengan menjual beberapa barangan mekap dan penjagaan diri terpilih pada harga RM9 sahaja. Antara barang berharga RM9 yang berbaloi dibeli ialah:

1. Garnier Skin Naturals Micellar Oil-Infused Cleansing Water 125ml

Golongan wanita pasti mengetahui sekarang ini merupakan ‘musim’ oil cleanser merupakan barang popular kerana ia mudah menanggalkan mekap. Nah, sesuai untuk anda yang mencari oil cleanser seperti ini. Anda boleh beli di sini.

2. L’Oreal Elseve Fall Resist Anti Dandruff Shampoo 360ml + 70ml

Mana nak cari syampu jenama L’Oreal berharga RM9 di luar sana? Rebut peluang ini untuk beli syampu anti kelemumur ini sementara stok masih ada. Anda boleh beli di sini.

3. Maybelline Color Sensational Creamy Mattes Lipstick [#MNU16 Smitten]

Bagi peminat mekap jenama Maybelline, jangan terkejut apabila melihat harga lipstik ini kerana jarang kita lihat barangan mekap jenama antarabangsa ini berharga kurang dari RM10. Anda boleh beli lipstik ini di sini.