Setiap tahun, kita boleh lihat harga makanan di Malaysia menjadi semakin mahal kerana cukai, kos bahan mentah semakin meningkat dan banyak lagi.

Jika anda mencari baucer makanan bawah RM20, anda boleh mencarinya di laman web Fave. Terdapat banyak baucer ada di laman web tersebut.

1. A&W: Grilled Chicken Burger & RootBeer Float

Berita baik untuk peminat restoran makanan segera, A&W, anda boleh guna baucer untuk satu Grilled Chicken Burger dan satu RootBeer Float saiz regular pada harga RM7.95. Terdapat beberapa syarat yang anda perlu patuhi dan baucer boleh digunakan sehingga 28 Februari 2019. Anda boleh beli baucer di sini.

2. Original Cake: 1 Chocolate Cake with Hershey’s Chocolate saiz besar

Selain itu, anda juga boleh membeli baucer kek dari Original cake perisa coklat Hershey’s bersaiz besar dengan harga RM14. Baucer boleh digunakan sehingga 31 Januari depan sahaja jadi anda boleh beli dengan segera. Beli baucer di sini.

3. Sashimi Salmon Poké Bowl

Bagi peminat makanan sihat, anda pasti tidak akan melepaskan peluang untuk membeli baucer Sashimi Salmon Poké Bowl berharga RM16. Baucer boleh digunakan sehingga 23 Mac 2019 dan anda boleh beli baucer di sini.