Apabila semakin ramai berkongsi kisah kejayaan menurunkan berat badan di laman sosial, kita juga rasa seakan mahu mengamalkan gaya hidup sihat seperti mereka untuk kelihatan sihat dan kurus.

Namun, jika anda baru hendak mula bersenam, anda perlukan kasut sukan untuk bersenam. Di sportsdirect.com, anda boleh dapatkan kasut sukan serendah RM150 sempena promosi Footwear Under RM150 yang berlangsung sekarang sehingga 7 Ogos ini.

Reebok Womens R Crossfit Nano Pump Training Shoes

Kasut Reebok serba putih ini hanya berharga RM129 daripada harga asal iaitu RM509. Ia sesuai dipakai untuk anda bersenam terutama aktiviti lasak seperti rock climbing. Anda boleh dapatkannya di sini.

Adidas ZX Flux ADV Virtue Womens Trainers

Manakala bagi jenama popular, Adidas, sememangnya menjadi kegemaran ramai wanita di luar sana kerana keselesaan dan design yang cantik. Lihatlah, siap ada corak floral di bahagian belakang kasut. Harga kasut ini ialah RM135.30 dan anda boleh dapatkannnya di sini.

Nike Air Max Motion Womens

Selain itu, untuk penggemar kasut jenama Nike pula, jangan lepaskan peluang ini untuk memiliki Nike Air Max Motion kerana ia ringan serta memberi anda keselesaan apabila memakainya. Harganya pula hanyalah RM149 sahaja. Anda boleh beli di sini.