Sejak kebelakangan ini ramai yang mengambil peluang mendirikan rumahtangga kerana musim perayaan, cuti sekolah serta cuti umum.

Jika anda baru berkahwin dan berpindah ke rumah sendiri, pastinya anda tercari-cari barang kelengkapan rumah dengan harga yang berbaloi.

Kini, Sen Heng ada membuat promosi untuk barang-barang kelengkapan rumah dan antara barang harga bawah RM100 adalah:

1. Panasonic Blender with Dry Mill

Alat pengisar ini mempunyai kapasiti sehingga satu liter dan bilah stainless steel mampu membantu kerja para isteri di dapur. Harganya pula hanyalah RM88 dan anda boleh dapatkan di sini.

2. Cornell Coffee Maker 1.5L

Selain itu, mesin pembuat kopi yang menarik ini juga wajib ada di rumah anda jika anda seorang yang memerlukan kopi untuk memulakan hari anda. Harga asal RM112 tetapi anda boleh jimat sehingga 17 peratus kerana harga promosi adalah RM93 sahaja. Anda boleh beli di sini.

3. Cornell 16-inch Stand Fan

Jika berpindah ke rumah baru, anda mesti mahu berjimat dalam membeli barang kelengkapan rumah bukan? Jika anda sedang mencari kipas baru, anda boleh cuba cari di Sen Heng kerana mereka ada menjual kipas pada harga murah seperti kipas ini. Harga baru RM96! Anda boleh membelinya di sini.